Gold - zrnková káva 1 kg
Kód: PF 0539Související produkty
Detailní popis produktu
Charakteristika směsi
Podíl Arabica/Robusta - 80/20
Původ kávy: Brazílie, Honduras, Vietnam
Kombinace vynikající směsi Arabica a Robusta posiluje tělo typické sladce chutnající kávy určené především do cukráren a pekáren.
Kvalitní káva
Pečlivě vybíráme ty nejlepší kávy Arabica a Robusta z celého světa, které jsou praženy tradičním způsobem a díky více jak 110 letům zkušeností s pražením si můžete dopřát kávu vyvážené chuti.
Tradiční pražení
Pražení kávy provádíme tradičním pomalým 18ti minutovým pražením. Následné schlazení je prováděno pouze čerstvým vzduchem.
Zkušenosti
Rodina Cagliari se pyšní více jak stoletou tradicí v oboru. Nyní je Dr. Dante Cagliari považován za jednoho z nejlepších odborníků kávy v Itálii.
Tradice pražení kávy od roku 1909
Historie sahá až do roku 1875, kdy Ambrogio Cagliari vycestoval do Brazilie. Tam se zamiloval do kávy a jejího zpracování. Stal se uznávaným odborníkem na pražení kávy a během dalších 30ti let reprezentoval brazilskou kávu v Evropě. V Bordeaux založil svojí první pražírnu.
Roku 1909, po narození syna Francesca, přesunul Ambrogio pražírnu do rodné Modeny. Tady se věnoval především pražení a obchodu s kávou, ve kterém pokračoval od roku 1934 i Danteho otec Francesco Cagliari.
Dnes firmu Caffé L‘Antico vede dott. Dante Cagliari se svojí dcerou Gabriellou.
Prodej kávy v ČR
Od roku 2012 začínáme jako rodinná firma KP Trading Brno,s.r.o. prodávat kávu z italské Modeny u nás.
Na českém trhu působíme jako výhradní dovozce italské kávy z pražírny I.T.C. Industria Torrefazione Caffè Srl a její prodej na internetu probíhá pouze přes náš e-shop tukap.cz .
Ostatní internetový prodej v České republice nepochází z oficiální distribuce.
Složení
káva pražená zrnková
Prodávající:
Prais Family s.r.o., Bohunická cesta 17, 664 48 Moravany Tel + 420 608 980 689, www.prais.eu
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Italská káva s více než 110ti letou tradicí pražení kávy.