Tanu Zamanu 250g
Kód: NB333Související produkty
Detailní popis produktu
Tuto kávu pěstují v harmonii s přírodou indiáni Arhuaco.
Výběrová káva od původních obyvatel horských svahů Serranía del Perijá na severu Kolumbie – indiánského kmene Arhuaco. Byla vyprodukována tradičním způsobem v harmonii s přírodou a v úctě k matce Zemi. Právě tak ji pěstují členové původní domorodé komunity. Arhuaco žijí velmi duchovně, podle staletých tradic a v dokonalém souladu s přírodou. Věří, že jim stvořitel dal za úkol udržovat rovnováhu na Zemi a pečovat o její přírodní bohatství. Zároveň se učí, jak zlepšit kvalitu produkce kávy ve všech krocích celého procesu díky zapojení Coffee School Project našeho přítele Rodolfa Ruffatti. Jejich práci i kulturu jsme sami poznali při naší společné výpravě v roce 2019. Letošní sklizeň potěší všechny fanoušky čistých, sladkých káv z Jižní Ameriky. Můžete se těšit na výraznou chuť oříšků, hnědého cukru a čokolády.
Charakteristika: | oříšky - hnědý cukr - čokoláda |
Použití: | espresso |
Zpracování: | Promyté |
Nadm. výška: | 1500 |
Odrůda: | Colombia, Caturra |
Lokalita: | Serranía del Perijá |
Region: | Cesar |
Zprac. závod: | ANEI |
Partner: | Coffee School Project |
Informace: | Zrnková káva |
Základní recept (DOUBLE ESPRESSO):
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nový standard |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nordbeans je pražírna výběrové kávy se srdcem v Jizerských horách. Pražírnu v roce 2015 založili bratři Kozlové a od té doby dováží kávu z těch nejzajímavějších koutů celého světa.
Sami ji popisují takto: “Sdílíme příběhy lidí, kteří stojí za naší kávou a záleží nám na nich. Proto za producenty pravidelně cestujeme a mnoho z nich nazýváme přáteli. Záleží nám na budoucnosti výběrové kávy. Proto se snažíme vybírat kávy z organických farem a podílíme na rozvojových projektech. V Guatemale pomáháme vybudovat kávový kampus pro znevýhodněné děti. V El Salvadoru tréninkovou farmu pro mladé farmáře. Se stejným přístupem vedeme i naši pražírnu v Liberci. Provozujeme kavárny s vlastní pekárnou, známe naše dodavatele a pomáháme jim růst. Pro budoucí generaci profesionálů v našem odvětví jsme vytvořili digitální vzdělávací zdroj Cesta kávy, který středoškoláky provede problematikou produkce kávy a její přípravy."