Mezi svátky poslední expedice 27.12. poté provoz od 2.1.2025

Tanu Zamanu 250g

Kód: NB333
292,17 Kč / ks 260,87 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

ahrhuacos_martin-143ahrhuacos_martin-276
ahrhuacos_martin-541
 

Tuto kávu pěstují v harmonii s přírodou indiáni Arhuaco.

Výběrová káva od původních obyvatel horských svahů Serranía del Perijá na severu Kolumbie – indiánského kmene Arhuaco. Byla vyprodukována tradičním způsobem v harmonii s přírodou a v úctě k matce Zemi. Právě tak ji pěstují členové původní domorodé komunity. Arhuaco žijí velmi duchovně, podle staletých tradic a v dokonalém souladu s přírodou. Věří, že jim stvořitel dal za úkol udržovat rovnováhu na Zemi a pečovat o její přírodní bohatství. Zároveň se učí, jak zlepšit kvalitu produkce kávy ve všech krocích celého procesu díky zapojení Coffee School Project našeho přítele Rodolfa Ruffatti. Jejich práci i kulturu jsme sami poznali při naší společné výpravě v roce 2019. Letošní sklizeň potěší všechny fanoušky čistých, sladkých káv z Jižní Ameriky. Můžete se těšit na výraznou chuť oříšků, hnědého cukru a čokolády.

Charakteristika: oříšky - hnědý cukr - čokoláda
Použití: espresso
Zpracování: Promyté
Nadm. výška: 1500
Odrůda: Colombia, Caturra
Lokalita: Serranía del Perijá
Region: Cesar
Zprac. závod: ANEI
Partner: Coffee School Project
Informace: Zrnková káva

Základní recept (DOUBLE ESPRESSO):

bile_nb

Doplňkové parametry

Kategorie: Nový standard
Hmotnost: 0.3 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Nordbeans je pražírna výběrové kávy se srdcem v Jizerských horách. Pražírnu v roce 2015 založili bratři Kozlové a od té doby dováží kávu z těch nejzajímavějších koutů celého světa.

Sami ji popisují takto: “Sdílíme příběhy lidí, kteří stojí za naší kávou a záleží nám na nich. Proto za producenty pravidelně cestujeme a mnoho z nich nazýváme přáteli. Záleží nám na budoucnosti výběrové kávy. Proto se snažíme vybírat kávy z organických farem a podílíme na rozvojových projektech. V Guatemale pomáháme vybudovat kávový kampus pro znevýhodněné děti. V El Salvadoru tréninkovou farmu pro mladé farmáře. Se stejným přístupem vedeme i naši pražírnu v Liberci. Provozujeme kavárny s vlastní pekárnou, známe naše dodavatele a pomáháme jim růst. Pro budoucí generaci profesionálů v našem odvětví jsme vytvořili digitální vzdělávací zdroj Cesta kávy, který středoškoláky provede problematikou produkce kávy a její přípravy."

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz