Deer'spresso 250 g
Kód: NB336Detailní popis produktu
Opravdové potěšení pro fanoušky bohatých naturálních espress.
Pro naše DEER'SPRESSO vždy vybíráme sladké kávy s mohutným tělem a výrazným aromatem. I proto se do jelena nejvíce hodí naturální nebo anaerobně zpracované kávy. Letos na jaře jsme vybrali lot odrůd Caturra a Castillo od Delfina Carvajala z Kolumbie. Delfin řídí rodinnou farmu El Corozal v regionu Huila. Stejně jako ostatní producenti čelí výzvám kávového průmyslu. I proto úzce spolupracuje s našimi partnery z The Coffee Quest, kteří mu pomáhají se zvyšováním kvality produkce a zpracování. Díky této spolupráci si můžeme letos v létě užívat parádní espresso s bohatým tělem a příjemnou chutí maracuji, mléčné čokolády a višní.
Charakteristika: | maracuja - mléčná čokoláda - višně |
Použití: | espresso |
Farmář: | Delfin Carvajal |
Zpracování: | Anarobní Natural |
Nadm. výška: | 1500 |
Odrůda: | Caturra, Castillo |
Farma: | Finca El Corozal |
Lokalita: | Garzón |
Region: | Huila |
Partner: | The Coffee Quest |
Informace: | Zrnková káva |
Základní recept (DOUBLE ESPRESSO):
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nordbeans |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nordbeans je pražírna výběrové kávy se srdcem v Jizerských horách. Pražírnu v roce 2015 založili bratři Kozlové a od té doby dováží kávu z těch nejzajímavějších koutů celého světa.
Sami ji popisují takto: “Sdílíme příběhy lidí, kteří stojí za naší kávou a záleží nám na nich. Proto za producenty pravidelně cestujeme a mnoho z nich nazýváme přáteli. Záleží nám na budoucnosti výběrové kávy. Proto se snažíme vybírat kávy z organických farem a podílíme na rozvojových projektech. V Guatemale pomáháme vybudovat kávový kampus pro znevýhodněné děti. V El Salvadoru tréninkovou farmu pro mladé farmáře. Se stejným přístupem vedeme i naši pražírnu v Liberci. Provozujeme kavárny s vlastní pekárnou, známe naše dodavatele a pomáháme jim růst. Pro budoucí generaci profesionálů v našem odvětví jsme vytvořili digitální vzdělávací zdroj Cesta kávy, který středoškoláky provede problematikou produkce kávy a její přípravy."