Puly BAR Igienic® 1 l
Artikelnummer: 0570000Verwandte Produkte
Detaillierte Produktbeschreibung
Vhodný na veškeré pevné povrchy z nerezové oceli, mramoru, plastu, lakovaného dřeva, skla a další.
Certifikace HACCP.
Puly Verde
Zelená řada vyráběna z obnovitelných surovin. Přípravek je biologicky odbouratelný.
Použití:
1. Přípravek nastříkejte na požadovanou plochu.
2. Setřete hadříkem.
3. Neoplachujte, přípravek nezanechává stopy ani zápach.
Obsahuje:
<5% alkylpolyglykosidů, 15-30% ethanol, propan-2-ol.
Varování!
H319 Způsobuje vážné podráždění očí.
P102 Uchovávejte mimo dosah dětí.
P103 Před použitím si přečtěte údaje na štítku.
P280 Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle/obličejový štít.
P312 Necítíte-li se dobře, volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO/lékaře.
P337+P313 Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření.
P101 Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku.
Bezpečnostní list pro naše zákazníky na vyžádání.
Prodávající:
KP Trading Brno, s.r.o., Bohunická cesta 17, 664 48 Moravany Tel + 420 608 980 689, www.kptrading.cz
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Coffee maker cleaning |
---|---|
Gewicht: | 1.046 kg |
Balení: | 1 l |
Balení v kartonu: | 6 ks |
Země původu: | Itálie |
Praktická sada profesionálních čisticích prostředků a pomůcek pro rychlé, bezpečné a jednoduché denní čištění kávovaru a příslušenství.
Speciální čisticí přípravek pro čištění hlav a pák kávovarů, filtrů, frenchpressů, mokakávovarů.
Odvápňovací roztok pro kávovary.
Inovativní patentovaný přípravek pro čištění a údržbu kávových mlýnků.
Čisticí prostředek mléčných cest, trysek kávovarů, zpěňovačů mléka.
Profesionální odvápňovač myček nádobí, výměníků tepla, boilerů kávovarů.
Odvápňovací roztok pro kávovary.
Přírodní bezoplachový čisticí a sanitační sprej pro údržbu násypky mlýnku.
Čisticí prostředek mléčných cest, trysek kávovarů, zpěňovačů mléka.
Speciální čisticí přípravek pro čištění hlav a pák kávovarů, filtrů, frenchpressů, mokakávovarů.
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.